Menù po annu nou – Menù di Capodanno – 2011
Dic 9th, 2011 | Di Andrea | Categoria: In evidèntzia - In evidenza, Noas Eventus-Notizie Eventi Su Furriadroxu Si cumbidat a passai sa noti de annu nou a sa sarda, cun sa norabona chi su 2012 portit felicidadi, spàssiu e a pitzus de totu unu sciàcu mannu de dinai!!
Sa cena costat € 50,00 peròmini, bufai inclùdiu. Agradesseus sa prenotatzioni.
Su Furriadroxu Vi invita a trascorrere la notte di capodanno alla sarda, con l’auspicio che il 2012 porti felicità divertimento e sopratutto tanti tanti soldi!!
La cena ha un costo di € 50,00 per persona, bevande incluse. E’ gradita la prenotazione.
CUMENTZAS
Talleri arricu de afitaus, casu, friteddeddas de birdura, smurzixeddus callentis, ecc
Ricco tagliere di salumi, formaggi, fritelline di verdura, stuzzicchini caldi, ecc
PRIMUS
Macarronis de busa cun bànnia de craba
Maccheroncini di ferretto al ragù di capra
***
Culixonis de arrescotu cun porcinus, cardolinus de petza e tùvura
Ravioli di ricotta ai funghi misti
SEGUNDUS
Porceddu a schidoni
Porceddu allo spiedo
***
Angioni cun canciofa
Spezzato d’agnello ai carciofi
***
Tratalia arrustia
Corda d’agnello arrosto
***
Gentilla cun menta de arriu, patatas a schiscionera e birdura frisca
Lenticchie alla mentuccia, patate rosolate con aglio e prezzemolo e verdure fresche
POSTRI
Truta de saba cun crema de zabajoni e panetoni de Pula
Torta di sapa con crema di zabajone e panettone di Pula
BINU
Binu nieddu: Mònica de Casteddu
Vino rosso: Monica di Cagliari
Binu arbu: Brementinu de Sardìnnia
Vino bianco: Vermentino di Sardegna
Spumanti: Brut o Muscau de Sardìnnia
Spumante: Brut o Moscato di Sardegna