Menù po annu nou – Menù di Capodanno – 2011

Dic 9th, 2011 | Di | Categoria: In evidèntzia - In evidenza, Noas Eventus-Notizie Eventi

Su Furriadroxu Si cumbidat a passai sa noti de annu nou a sa sarda, cun sa norabona chi su 2012 portit felicidadi, spàssiu e a pitzus de totu unu sciàcu mannu de dinai!!

Sa cena costat € 50,00 peròmini, bufai inclùdiu. Agradesseus sa prenotatzioni.

Su Furriadroxu Vi invita a trascorrere la notte di capodanno alla sarda, con l’auspicio che il 2012 porti felicità divertimento e sopratutto tanti tanti soldi!!

La cena ha un costo di € 50,00 per persona, bevande incluse. E’ gradita la prenotazione.

CUMENTZAS

Talleri arricu de afitaus, casu, friteddeddas de birdura, smurzixeddus callentis, ecc

Ricco tagliere di salumi, formaggi, fritelline di verdura, stuzzicchini caldi, ecc

PRIMUS

Macarronis de busa cun bànnia de craba

Maccheroncini di ferretto al ragù di capra

***

Culixonis de arrescotu cun porcinus, cardolinus de petza e tùvura

Ravioli di ricotta ai funghi misti

SEGUNDUS

Porceddu a schidoni

Porceddu allo spiedo

***

Angioni cun canciofa

Spezzato d’agnello ai carciofi

***

Tratalia arrustia

Corda d’agnello arrosto

***

Gentilla cun menta de arriu, patatas a schiscionera e birdura frisca

Lenticchie alla mentuccia, patate rosolate con aglio e prezzemolo e verdure fresche

POSTRI

Truta de saba cun crema de zabajoni e panetoni de Pula

Torta di sapa con crema di zabajone e panettone di Pula

BINU

Binu nieddu: Mònica de Casteddu

Vino rosso: Monica di Cagliari

Binu arbu: Brementinu de Sardìnnia

Vino bianco: Vermentino di Sardegna

Spumanti: Brut o Muscau de Sardìnnia

Spumante: Brut o Moscato di Sardegna

 

Condividi e Pubblica:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn

Lascia un commento