Sa Sala (El Saló)

Apr 4th, 2011 | Di | Categoria: Connotu - Tradizioni

El saló que avui acull el menjador estava en origen un taller de ferrer. Quan després ell fou enserrat en la resta de la casa, el saló fou dividit en tre habitacions separates, amagant també el esplèndid sostre a encofrats que avui en canvi ha tornat a ser descobert.

En un racó una xemeneia escalfa l’ambient i crea una atmosfera de casa. D’altra banda, hi ha una gran pantalla que mostra imatges de Sardenya d’ahir i d’avui, com si fos un gran quadre amb imatges en moviment.

.

Una decoracón pintada a línia grega en l’estil de la tapisseria sarda que rapresenta els signes del zodíac envolta tota la sala.

Signes del Zodiac

.

Condividi e Pubblica:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn

Lascia un commento